David 14 år – familiefesten

De her har ligget og ventet på at blive postet i meget lang tid. Vi har vist lidt for meget om ørene i øjeblikket.

Se alle billederne fra familiefesten her.

Det er ikke helt til at forstå, at David er blevet 14 år. Han er jo den lille (af de to store)! Men det er sjovt at se ham blive til en rigtig teenager – men en af de gode af slagsen! Han er stadig så sød og nem og vil så gerne sin familie. Vi håber det bliver ved.

Og han er begyndt at have sine meninger, så han var klar omkring, hvordan han gerne ville fejre sin fødselsdag i år: Den sædvanlige familiefest og så bare den lille familie på selve dagen. Så sådan skulle han have det!

Vi startede lørdag eftermiddag med hele familien på Wernersvej. Det er et godt fødselsdagshus, hvor man kan have den store familie på besøg, men samtidig har masser af plads til at ungerne kan lege og gå for sig selv. Dejligt.

Morens fantastiske fødselsdagsboller var nok bollekarrierens højdepunkt so far.

Men de har stadig svært ved at konkurrere med lagkagen, som er og bliver hovednavnet til Boserup-fødselsdage. 14 lys er i overkanten, så han slap med at skulle puste et ettal og et firetal ud.

Resten af menuen var også bestemt af fødselsdagsbarnet, og det var også en af morens absolutte hofretter: Spaghetti bolognese. Hvis I ikke synes det lyder så spændende, så er det fordi I ikke har smagt Signes. Man skulle tro hun var opvokset i Norditalien. David var lykkelig, og det samme var hele resten af familien.

Davids gaver var fænomenale! Han er nået den alder, hvor de bedste gaver er tøj og penge, og det var lige præcis det han fik. Og han kunne selv læse kortene! Det er jo ikke det samme som at være flydende i dansk, men det er et stort skridt i den rigtige retning.

Den sejeste cykel fra farmor ramte helt rigtigt.

Så der var masser af dejlige fødselsdagskrammere som tak for alle de dejlige gaver.

Den helt rigtige fejring af vores store 14-årige. Så dejligt!


Leave a Reply