Nytårsaften 2022

Alle billederne her.

Efter to år med corona er alle nytårstraditioner røget ud ad vinduet, så vi var lidt i syv sind omkring hvad vi skulle i år. Med Jakob på 16 og David på næsten 14 tænkte vi, at vi skulle prøve at finde på noget, hvor der var nogle unge mennesker, der kan vise hvordan man fejrer nytår i Danmark. Men det var lettere sagt end gjort, så efter næsten at have booket billetter til Lanzarote for at komme ned til Karl-Frederik og Jonathan, så ringede Daniel og Karoline og spurgte, hvad vi egentlig skulle.

Johan har jo holdt nytår med Daniel i mere end 30 år, så det kunne jo faktisk ikke have være bedre. De bor ovenikøbet i Norge, så vi ser dem alt for sjældent og havde slet ikke regnet med at de ville være i Danmark dette nytår.

Og så laver Daniel megagod mad, og han var klar på at genoptage traditionen med jordskokkesuppe fra sin mors have! Nam, som Karoline siger. Og hun har ret!

Resten af maden var også helt i top, og der var gravet de rigtig gode vine frem, så alle de voksne var præcis hvor de skulle være.

Men meget vigtigere var, at ungerne havde en super hyggelig aften! Mathias og Josephine havde fundet ud af, at man kunne spille hele Steam spil kataloget på skærmen i den nye Tesla, vi lige havde hentet dagen før, så de to holdt nytårsfest i bilen hele aftenen, med høj musik, spil og nytårstrut!

Theodor har samme gamer-hobby som Jakob og David, så de fandt som sædvanligt hinanden superhurtigt og havde en mega hyggelig aften. Både Jakob, David og Theodor var helt klar på kaviaren. Det bliver dyrt når de bliver ældre.

En super dejlig aften, med gode, gamle venner. Den bedste start på året.

Rigtig godt nytår, alle sammen!


Leave a Reply