David 14 år – dagen

De her har ligget og ventet på at blive postet i meget lang tid. Vi har vist lidt for meget om ørene i øjeblikket.

Se alle billederne fra selve dagen her.

David havde ønsket sig en stille og rolig fødselsdag, så det fik han. Der var familiehygge hele dagen lang, og ingen forpligtelser, ud over at skulle spise alt det han havde bestilt!

Vi holder jo traditionerne, så der var pyntet så fint op til morgenbordet med flag og gaver og balloner og det hele. Det passede perfekt til den enormt smukke dag. Og så skal man jo naturligvis vækkes på sengen af hele familiens fødselsdagssang!

Men som sagt havde David bestilt menuen til hele dagen, så vi startede med farens omeletter (som vandt i voteringen over morens pandekager).

Masser af gaver, selvom han jo allerede havde fået så hatten passer dagen før af familien. Men der var så mange gode ting han ønskede sig, så der var i hvert fald nok.

Og for at gøre dagen perfekt var der Premier League topopgør mellem Davids hold Tottenham og førerholdet Arsenal. Det gik ikke helt som vi havde håbet, men vi så kampen mens vi spiste morens fantastiske lakse-carbonara, som er på en delt førsteplads på listen over Davids livrettet sammen med bolognese og ramen.

Og så havde moren naturligvis en lagkage mere oppe i ærmet (billedligt talt), og dem kan vi ikke få for meget af, så det var den helt rigtige dessert og afslutning på en skøn fødselsdag for David.


Leave a Reply