Jakob og Mathias familiefødselsdag

Selvom vi er flyttet til Danmark skal vi naturligvis – og måske netop derfor – have den store familiefødselsdag for Jakob og Mathias. Når vi nu for en gangs skyld ikke har en deadline med en hjemrejse til London, havde vi egentlig troet at vi skulle holde to arrangementer – en for dem hver. Men det syntes de begge to var noget underligt noget, så de udbad sig pænt at vi holdt os til traditionerne og holdt deres fødselsdagsfejring sammen.

Alle billederne her.

Det endte så alligevel med at være en to-dags ting, for Familien Ølstykke kunne ikke lørdag, så de kom til brunch søndag sammen med Peter og Sofie. Så der er mange billeder.

Og det var bare endnu mere festligt, at vi skulle fejre begge drenge hele weekenden lang. En rigtig fest!

Det giver sig selv, at dinosauruskostumet var front-and-centre igen. Og et hit hos alle!

Selvom vi holdt det samlet havde vi delt det lidt op, så vi fejrede Mathias om eftermiddagen med boller og lagkage, og Jakob om aftenen med stort tapasbord og vino.

Og der var endnu et bjerg af gaver. Og endnu flere krammere!

Og når nu vi ikke havde fået morens fantastiske lagkage på dagen, så skulle vi naturligvis have den til festen. Det er en klassiker, som vi ikke kan undvære.

Basse var bare utilfreds med at man ikke kan puste lys ud når man er inden i et dinosauruskostume.

Så hyggelig eftermiddag for Mathias, og sådan en dejlig indvielse af det nye hus. Vi skal nok holde en housewarming, når vi engang er færdige, men vi synes vi er kommet godt fra start nu.

Især fordi det udviklede sig til vores første fest, efterhånden som timerne gik.

Og da det blev Jakobs tur var der endnu et bjerg af gaver, og endnu flere krammere!!

Det var simpelthen en mega hyggelig familiedag. Festlig og chill på en gang. Lige som vi havde håbet det ville være, og lige som vi tror Jakob og Mathias havde håbet på.

Så vi hang lidt i bremsen søndag morgen, da vi skulle op for at lave brunch til Familien Ølstykke, men der er noget særligt over en to-dags fejring, og der er ikke meget, der er mere hyggeligt på en efterårssøndag, end en familiebrunch.

Dinosaurus var selvfølgelig med igen. Og der var igen gaver. Og krammere. Masser af krammere!

Nu begynder vi at glæde os til Davids fødselsdag i januar.


Leave a Reply