Mathias 8 år i Legoland

Det virker lidt som om vi kun poster om fødselsdage, nu hvor vi er flyttet til Danmark. Men det er vel egentlig også OK at vi skruer lidt ned for bloggen efter 16 år og 2681 posts, på “Boserups in London – fra vores liv i London”, når vi nu ikke bor der længere.

Men der er nogle vigtige nogen, som ikke kan blive glemt. Og måske den vigtigste af dem allesammen var Mathias’ store fødselsdagsfejring i Legoland. Se alle billederne her!

Mathias sagde for en del måneder siden, da vi talte om at skulle flytte til Danmark og hvad der er i Danmark, at han jo sådan set egentlig aldrig havde været i Legoland, så det var det vi skulle, når vi flyttede. Og man skal lede længe efter en bedre grund end en 8-års fødselsdag, så den plan lagde ligesom sig selv. Mathias glædede sig helt vildt og talte dagene.

Vi kørte over fredagen inden hans fødselsdag. Vi behøvede slet ikke at overtale de store drenge – de var klar. Også selvom der jo ikke er gaming PCs i Legoland. Vi ankom til sen aftensmad i Legoland Holiday Village’s buffet-restaurant, som vi havde forventet ville være noget af det værste vi har været udsat for. Så vi blev glædeligt overrasket da det faktisk både var helt fin mad og ret hyggeligt.

Vi gik direkte på restauranten, så vi havde ikke set vores “piratværelse” før efter maden. Vi havde fortalt dem, at det var Mathias’ fødselsdag, og det leverede de godt nok på!

Det startede med at der var et stort klistermærke på døren, hvor der stod “Tillykke Mathias”. I skulle have set hans ansigt!

Og det blev endnu bedre, da vi kom indenfor og der var pyntet op, lagt fødselsdagssengetøj på kun hans seng, og stillet børnechampagne og Lego-gave op på bordet. Han var i himlen!

Men vi var jo nærmest ikke startet endnu. Og næste dag blev endnu bedre.

Mathias prøvede alle de ting han ville. Vi var i akvariet (som er ret cool). Vi prøvede de scary ting. Vi kastede med bolde mod umulige dåser og huller, der var for små. Vi købte tonsvis af Jelly Beans. Vi var i spøgelseshuset. Vi kørte med tog. Vi prøvede Ninjago tre gange. Og vi prøvede Emmet’s tripledecker couch, som moren bestemt ikke kunne lide. Og så skulle han naturligvis tage sit Legoland kørekort.

Det var en fantastisk dag. Men højdepunktet var, at Sara, Maja og Rasmus kom og mødte os. Med Lilis is!!

Sara er jo nok Mathias’ yndlingsperson i hele verden, og hun havde simpelthen taget fri fra efterskole, da hun hørte at vi var i Legoland. Det var bare så sødt!

Sara kunne få Mathias med i alle de ting vi andre ikke kunne.

Det var en konge dag. Bedste fødselsdag for Basse. Det gør vi igen! Der blev sovet tungt hele vejen hjem i bilen.


Leave a Reply