Dejlig dagligdag

Vi har ikke skrevet så meget på det sidste, men det er egentlig bare fordi vi nyder vores dejlige dagligdag. Vi har ret travlt, men mellem Johans rejseri, Signes husprojekt (som nok aldrig bliver færdigt), Davids eksamenslæsning, Mathias’ skole og Jakobs konfirmationsforberedelse går vi sådan set bare og hygget os.

Der er ikke så meget “ind i mellem”, for der er fart på, men Johan fik aflyst en tur til New York i sidste uge, så dér var der pludselig både tid til at gå ud og spise morgenmad og gå en tur i parken! Det var ret dejligt. Og vi var til “Reception Drinks” med forældrene fra Basses klasse i dejlige Hillgate Village, på den anden side af gaden. Super hyggeligt.

Basse elsker sin skole og det går så godt.

David knokler med at forberede sig til sin Banding Test, og det er hårdt. Han arbejder hårdt men vi har ikke forberedt ham lige så meget som vi gjorde med Jakob, så det er lidt synd. Han er nervøs, og det er vi faktisk også. Men det er heldigvis kun et spørgsmål om, hvilket band han kommer på – ikke om han kommer ind i det hele taget.

Jakob har rigtig mange lektier, og det er lidt hårdt ind i mellem, for vi vil jo gerne have at han gør det godt i skolen men han skal også have lov til at slappe af. Vi prøver at finde en balance. Så hjælper det jo heller ikke noget at han skal bruge hele sin søndag i kirken!

Men alle var glade for at vi lige fik sneget en familiemiddag med Maiken og Søren ind i går aftes, hvor drengene havde en fest med William og Noah og forældrene fik lidt for meget rødvin. Faren var ikke særlig veloplagt til gudstjenesten her til morgen og er lidt træt på vej til Heathrow nu her søndag aften.

Der er nok at se til, men vi hygger os.


2 Comments

  • Niels Boserup

    17/11/2019

    Dejligt at der også er tid til hverdag i den ellers travle familie, hvor alle pligterne tager en stor bid af dagene. Kh. Farfar

    Reply
  • Esther

    17/11/2019

    Det glæder mig så meget at i nyder jeres hverdag. Og det fryder os at Basse er så glad for skolen. Hans begejstrede ansigtsudtryk er smukt,
    Pøj pøj til David. Hvornår er hans afgørende eksamen..
    Smukt billede af Jakob i kirken. Jeg har flere arve-salmebøger; som jeg gerne vil videregive .. det vender vi tilbage til. Kærlige hilsner farmor (gangster granny)

    Reply

Leave a Reply